Medhusa

Patika Garancia

Minőség a patikából!

 

Gyógyszerészi gondossággal készült termék, garantált minőség.

A minőségi garancia elemei:

  1. Elérhetőség: Csak gyógyszertárakban, melyek higiéniai, tárolási, termékkövetési és szakhatósági követelményei kimagaslóan szigorúak, így a késztermék lakossághoz való eljuttatását a legmagasabb minőségi szinten biztosítják.
  2. Körültekintő termékszelektálás: termékbevezetést megelőzően szakértőkből álló 18fős érzékszervi Home Panel bírálja a terméket. Köztük szakgyógyszerészek, élelmiszermérnökök, tapasztalt érzékszervi bírálók és gluténérzékeny szakértők.
  3. Szigorú gyártói és dokumentációs követelmények: A kiemelkedő- és állandó minőség érdekében saját élelmiszer-biztonsági szabvány alapján független szakértők auditálják a terméket gyártó telephelyét, a termékekről részletes termékspecifikáció áll rendelkezésre, amellyel a termék minden gyártási körülménye, mikrobiológiai, kémiai és fizikai tulajdonságai ismertek, érzékszervi jellemzői rögzítettek, amiktől eltérni nem lehet.
  4. Folyamatos ellenőrzés: A termékeket vizsgálati terv alapján meghatározott frekvenciával egymástól független akkreditált laboratóriumokban körmérésekben vizsgáljuk. Ugyanazon termék ugyanazon tételéről egyidőben 2 laboratórium állít ki szakvéleményt.
  5. Dupla biztonság a Gluténmentességben: A termékek gluténmentességét két független laborral és két egymástól eltérő, de elfogadott gluténtartalom meghatározási módszerrel vizsgáljuk, ahol termékeink a 828/2014/EU végrehajtási rendeletben előírt határérték (20mg/kg) felét sem tartalmazhatják.
  6. 100% Garancia: A termék minőségi kifogása esetén a vásárlás helyén a vásárlást igazoló bizonylat nélkül visszafizetjük a termék árát.

 

blog

még több
Együttműködő partnerek
100 Éves PatikaEmusCeralbin