Medhusa

Rólunk

Gyógyszerészként az egészséges élet támogatása, a betegségmegelőzés épp annyira feladatunk, mint a betegek gyógyításában való alázatos részvétel. A gyógyszerészi hivatásban eltöltött évtizedes tapasztalatunk és kollégánk személyes érintettségének összeadódásával 2020. év nyarán döntöttünk a MEDhUSA Great! termékcsalád létrehozásáról, melynek előzményeit és céljait a termékcsalád szakmai vezetője az alábbiakban fogalmazta meg:

"Közel húsz éves gyógyszertári tapasztalattal rendelkezem. Odaadó munkám mellett mindig is nagy hangsúlyt fektettem az egészségtudatos táplálkozásra, de mióta 1. típusú cukorbeteg, majd pár év múlva gluténérzékeny is lettem, rengeteg időt és energiát fordítottam a táplálkozás nyugati civilizációs betegségek (elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegség, rák, bélbetegségek) összefüggéseinek megismerésére, illetve a számomra ideális élelmiszerek és alapanyagok felkutatására. 2019. januárban sikeresen elvégeztem az amerikai Cornell Egyetem és Dr. T. Colin Campbell Alapítvány által létrehozott Növényi Alapú Táplálkozás képzést. 

Sajnálatos módon olyan világot élünk, ahol nap mint nap szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a civilizációs betegségek egyre többünket érintenek. Fontosnak tartjuk, hogy a gyógyszertárba betérő emberek ne “csak” gyógyszereket vásárolhassanak, hanem hozzáférhessenek az egészségüket támogató, allergénmentes élelmiszerekhez is, melyekre egyre nagyobb szükség van.  

Mindezek vezettek odáig, hogy megalkossunk egy új, kizárólag patikában megvásárolható kiváló élelmiszerekből és alapanyagokból álló termékcsaládot, amely nemcsak a vásárlóink igényeinek, magas elvárásainak felel meg, hanem a gyógyszertárakban forgalmazható termékek szabályainak és kiemelkedő minőségi elvárásainak is. 

Célunk, hogy minél több cukorbeteg, gluténérzékeny, ételintoleranciával és allergiával együtt élő, vagy csak az egészségesen táplálkozni vágyó honfitársunknak segítsünk, elsősorban hazai innovatív, környezettudatos élelmiszer gyártókkal együtt létrehozott nagyszerű élelmiszerekkel.

Dr.Z.Á.

Az elhatározást követően lépésről lépésre haladva jutottunk el 2021. év júliusáig amikor felkerülhettek első termékeink a patikák polcaira, melyek minőségét a saját elvárásaink és tudásunk mellett élelmiszer-mérnökök bevonásával aprólékosan kidolgozott „Patika Garancia” minőségbiztosítási rendszer véd.

Legnagyobb örömünkre azóta a patikába betérő vásárlók boldogan és bizalommal kóstolják termékeinket, amit a minőség és hitelesség területén kompromisszumot nem ismerő hozzáállásunkkal törekszünk meghálálni.    

blog

még több
Együttműködő partnerek
100 Éves PatikaEmusCeralbin